Bærekraftig sommerhandel hos Resirkula

Finn alt du trenger for sommeren i våre fem unike bruktbutikker!

Vi applauderer et bærekraftig forbruk og det er intet unntak gjennom sommermånedene. Tenk gjenbruk om du trenger nytt utstyr til stranda, terrassen, sommerfesten, bryllupet, fjellturen eller sommerhuset. Alt finner du i butikkene hos Resirkula.

fiskestang boomblaster jordbær badminton  rollerblades 

Landlig sommer med bonderomantisk stil

Drømmer du om lune norske sommerkvelder på landet eller ved sjøen? Skap den perfekte norske sommeridyllen med brukte møbler og interiørartikler fra Melkespannet klakmaling og redesign. Her finner du sjarmerende pinnestoler, gammelt kjøkkenutstyr, norgesglass, store og små melkespann, lintøyskap, kommoder og filleryer, for å nevne noe. Flere av møblene er også redesignet med kalkmaling som gir en rustikk og landlig stil. Etter å ha handlet hos Melkespannet mangler du bare jordbær, fløten og markblomstene for å skape deg en ekte norsk sommer.

Til fjells med brukt fiskeutstyr og telt

Hos butikken Resport og fritid kan du finne alt du trenger til sommerens aktiviteter, om de så legges til fjells eller til vanns. Resirkulas egen sportsbutikk har høy kompetanse innen alt av brukt sportsutstyr og hjelper deg med å finne akkurat det som passer deg og ditt behov. Butikken har et stort utvalg av sykler, fiskeutstyr, telt, tursekker, sitteunderlag, fotballsko, rulleskøyter, sommerleker og masse masse mer. 

Strandas midtpunkt med boomblaster og walkman

Det er ingen tvil om at 90-tallet er tilbake! Hos Resirkulas elektronikk-butikk Re:elektro kan du sikre deg både boomblaster og walkman, samt et bredt utvalg av tilhørende kassetter.  Dette er uten tvil en sikker stil- og stemningsvinner på stranda i sommer! Andre lydartikler du kan få kjøpt hos Re:elektro er brukte høyttalere, forsterkere, platespillere og LP-plater. Er du av typen som helst vil spille selv? Brukte instrumenter er selvsagt del av butikkens sortiment!

Kreativ bordpynt og gjenbruksglede i hagen

Skal du ha hagefest eller arrangere bryllup? Pynt til fest med gjenbruksinteriør fra Grønne saker! I denne butikken blir du garantert inspirert til hvordan du kan skape stemning i hagen med unike gjenbruksskatter, dekke langbordet med vintage glass- og tallerkener og gi alt et ekstra løft med et unikt sortiment planter. Hos Grønne saker blandes industriell stil med rokokko og et snev av jungel. En skattejakt i denne butikken kan fort ende med rustne jerrykanner, vinballonger, gamle trillebårer, lysekroner, antikke vaser, gullrammer, krystallglass og bagasjerommet fylt av planter til terrassen.

På flyttefot? Skap et unikt hjem med vintage møbler og interiør

Ikke alle har late dager om sommeren. For mange er dette tiden for å flytte, og kanskje tiden for å flytte i sitt første hus! Da må rom fylles med møbler, lamper, tepper og bilder som man gjerne ikke har fra før. Å innrede med vintage og second hand er ikke bare et bra tiltak for miljøet og lommeboka, men også for å skape sitt unike hjem. Hos Piruett kan du finne norske møbelklassikere i alt fra teak til furu, samt et stort sortiment lamper, tepper og servise fra figgjo for å nevne noe. Denne butikken elsker å trekke om stoler, pusse teakbord, rense gamle tepper og behandle furumøbler. Ta turen til Piruett for å finne ditt nye second hand interiør.

Samtlige av våre butikker ser over, reparerer og redesigner sine varer etter behov. Du kan derfor være sikker på at det du kjøper fungerer som det skal!

Levere til gjenbruk? 

Rydder du i sommer og vil kvitte deg med noe gjenbrukbart? Da kan du levere til vårt mottak for ombruk i kretsløpsparken. Mottaket ligger på Sirkula sin gjenvinningsstasjon. For åpningstider se her.

Resirkula sine butikker og gjenvinningsstasjonen er begge del av kretsløpsparken. Men vær oppmerksom på at åningstidene er ulike. For Resirkula sine åpningstider, se her.