Julemarked 3. desember!

Velkommen til årets mest miljøvennlige julemarked på Resirkula!

Lørdag 3. desember fra kl 10 - 15 arrangerer Resirkula årets mest bærekraftige julemarked!
Resirkulas fem ombruksbutikker selger bærekraftige og unike julegaver og gavekort.

Kjøp sportsutstyr til vinteraktivitetene hos Resport og Fritid. Her får du alt fra ski, skøyter, alpinutstyr, termoser og sekker. Alt utstyret er reparert og testet før det settes ut i butikken! Har du barn er denne butikken full av nydelige julegaver! Brukt, men i veldig bra stand!

Julefilmene, DVD spilleren og stereoanlegget får du kjøt hos Re:Elektro. Dette er butikken for deg som elsker elektronikk! Her kan du kjøpe både playstation og spill til barna, og kanskje en platespiller til kona? 

Interiørbutikkene Piruett, Grønne saker og Melkespannet har det du trenger for å skape den gode julestemningen! De selger alt fra julestjerner, lysestaker og dekketøy. Og ikke minst: nostalgisk julepynt og kreative ideer til hvordan julehjemmet blir bra! Her bugner det også av perfekte bærekraftige julegaver. Pent brukt, unikt og uten maken!


Kafeen vår Bite'ti Kafeteria gir deg smaken av jul! Og Kringla bakeri selger de sju slag og steker sveler hele dagen! 

Resirkula har akkurat lansert gavekort, som gjør at du kan gi en gave mottakeren selv får lov å velge! Dette kan du kjøpe over nett eller få hjelp til på julemarkedet!

Barna kan bli med Naturskolen og spikke sin egen nisse, og hele familien kan være med på juleverksted hvor gamle bøker får nytt liv som nydelig julepynt.
Det blir livemusikk fra Defrost youth choir, bålpanne med noe varmt i koppen og god julestemning! Og hvem vet, kanskje nisse også dukker opp!

Vi sees til en miljøvennlig julehandel!