Piruett

- Vintage, retro og second hand interiør.

Kjøp møbler og interiørartikler med retro- design og book bærekraftig boligstyling- tjeneste.

Piruett er et ombrukskonsept med gjenbruksbutikk og interiørtjenester innen boligstyling, re-design og interiørveiledning som fremmer retro og retroinspirert skandinavisk design. 

I gjenbruksbutikken fører vi et kuratert utvalg møbler og interiør. Her kan du finne vintage, retro og second handskatter fra 1930-tallet fram til idag! Vi elsker å gi brukte møbler nytt liv. Noe er re-designet, mens andre møbler er som de er med sin vakre patina.

Dette er stedet for deg som har oppdaget verdien av gjenbruk og god design! Her finner du alt fra sjeldne gjenstander til populære møbelikoner fra designhistorien.

Med forkjærlighet for retro og skandinavisk design ønsker vi å inspirere alle til å handle brukte møbler og interiør. Vi mikser gjerne retro med det mer moderne for at alle kan få øynene opp for at det er mulig å gå retro - uansett hva slags stil de har.

Velkommen inn på skattejakt!

 

 Skal du selge boligen din?

Vi tilbyr bærekraftig boligstyling!

Å style boligen for salg handler først og fremst om å skape en atmosfære som får kjøperen til å føle seg hjemme i boligen.

Vi mikser magiske gjenbrukskatter med retro-sjel med det mer moderne for å skape et unikt og personlig uttrykk slik at DIN bolig skiller seg ut, og blir mer attraktiv på markedet.

gåretro boligstyling 
Foto: Erik Nordby / Inviso

Vi kommer gjerne på befaring hjemme hos deg for å skreddersy løsninger tilpasset ditt behov og din bolig.

Kontakt

Tlf: 995 93 722
Facebook
Instagram