GåRetro

Mitt navn er Petra Orgren og jeg vil gjerne fortelle dere om hvorfor jeg starter butikken GåRetro. GåRetro er to ting for meg; miljøbevissthet og en stor interesse for interiør med retro- og skandinavisk design.

Det begynte tidlig da jeg som liten jente fikk (nesten hver lørdag) følge med mor og far på auksjon. Mor arbeidet administrativt og far løftet frem de fine møblene, slik at alle kunne se dem. Det var en helt annen verden. Heldigvis fikk en del ting et nytt hjem hos oss og min mor lærte meg navnet på gjenstandene og hvor de kommer fra. Da jeg flyttet hjemmefra begynte jeg å besøke auksjoner og bruktmarkeder på egenhånd og tok gjenstander med meg hjem for å pusse de opp. Det har jeg fortsatt med til i dag.

Så hva vil være til salgs hos GåRetro? Det jeg setter søkelys på er 50-70 tallet, med dens retroting og skandinavisk design. Det strikte og enkle, men også det fargeglade og stormønstrede. Det vil være mye teakmøbler, men også annet som kom eller oppsto i løpet av den tiden. Også stoffer, duker, lamper, tepper og muligens litt vintageklær. Hvis dere leverer inn porselen på gjenvinningsstasjonen, skal jeg forsøke å bruke det til å lage smykker som ringer, armbånd eller halskjeder. Men noe som er viktig for meg er at møbler og gjenstander som selges i butikken, skal kunne plasseres i hvilket hjem som helst. Det betyr i et hjem hos en retronerd eller i et hjem med en mer moderne innredning. Det er unike ting du ikke får i de vanlige møbelbutikkene.

Det vil være noe for alle som vil handle med en god samvittighet og gi både verden og fremtiden en plass i sin shoppingbag.

Jeg utfører også enkle oppussingsarbeid på teakmøbler.

Kom gjerne innom før en hyggelig "retro"prat!

Kontakt

Tlf: 986 53 983
Facebook
Instagram

Portrettbilde av driver av GåRetro