Lille karusell

Lille Karusell er en unik lekebutikk som selger brukte leker og barneutstyr. Butikken bugner av varer som andre barn har hatt glede av, som nå kan gi glede til nye barn!

Foto: Hermann Køhn Sæther

Lille Karusell gir deg muligheten til å handle noe brukt og fint som bidrar til et mer bærekraftig forbruk.

Leker

Kom og se våre flotte utstillinger med masse morsomme leker. Vi har blant annet et stort utvalg med spennende poser med usortert Lego -og Duplo. I tillegg har vi også hele byggesett. Vi har også skinner og deler til Brio-togbane.

Foto: Lille karusell

Vi har en hel vegg full av bamser i alle farger og fasonger. Her finner du alt fra enorme bamsebjørner til små søte kosedyr som TY Beani Boos. Vi har også en avdeling med artige spill og puslespill for hele familien.

I tillegg har vi dukker, dukkehus, lekebiler, gyngehester, lekekjøkken, barneservise, og mye mer. Utvalget skiftes stadig ut, så kom innom på oppdagelsesferd!

Uteleker

Hos oss finner du alt du trenger for utelek. Vi har et godt utvalg av trehjulssykler til de minste barna. I tillegg har vi tråtraktorer – se om du finner ditt favorittmerke. Vi har også gravemaskiner og leker til sandkassa. I tillegg har vi flere typer husker. 

Barnevogner og barneutstyr

Vi har et stort utvalg av barneutstyr og barnevogner du trenger for å ta deg av de minste barna.

Foto: Hermann Køhn Sæther

Barnevogner

Vi har et godt utvalg av brukte kvalitets-barnevogner fra kjente produsenter som Emmaljunga. Våre vogner er kvalitetskontrollerte og trygge. Vi har både kombivogner, duovogner og triller. Utvalget vil variere.

Barnestoler, bilputer og utstyr

Kom og se vårt utvalg av barnestoler, vippestoler og gåstoler. Hos oss finner du blant annet designklassikeren Tripp trapp fra Stokke.

Vi har også enkle bilputer -og stoler for å sikre barna i bilen. I tillegg har vi bæreseler, Babybjørn, liggematter, stellebord, vugger og mye mer til de minste barna.

Barnebøker

Vi har et stort utvalg av brukte barnebøker. Her finner du favoritter som Albert Åberg, Tassen og Kaptein Sabeltann. I tillegg finner du klassiske forfattere som Astrid Lindgren, Roald Dahl og Anne-Cath. Vestly. Eller hva med en Barbie-bok eller en Lego idé-bok?

Foto: Karen Tømte og Hermann Sæther

For de minste har vi lete- og pekebøker, og følebøker. Vi har også en egen seksjon med bøker til nybakte eller vordende foreldre. Ta turen og bla deg gjennom hyllene!

Lille karusell er en ubemannet butikk som holder til inne i Resirkulas lokaler. Betaling skjer med kort i butikkens selvbetjente kasse.

Lekende lett - for lommeboka, miljøet, og deg!

Vi ses!

Kontakt

E-post: lillekarusell@gmail.com 
Facebook 
Instagram

Foto: Maria Sætersdal Remøe