Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Sirkula IKS samler inn og bruker informasjon om brukere av www.resirkula.no og digitale publikumstjenester.
Ansvar

Administrerende direktør er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på nettstedet resirkula.no. 

Databehandleravtaler mellom Sirkula og leverandørene regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Avtalene skal ivareta personopplysningsloven og sikre at praksis for behandling av personopplysninger er i tråd med Datatilsynets anbefalinger.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som www.resirkula.no. Sirkula bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret. Formålet er blant annet å videreutvikle sirkula.no og selskapets øvrige tjenester for å gi best mulig veiledning og brukervennlighet.

Ved å godta bruk av informasjonskapsler samtykkes det til at Sirkula kan sammenstille informasjon om bruk av virksomhetens tjenester med data fra andre kilder for ovennevnte formål.

Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret og vi kan ikke identifisere enkeltbrukere.

I forhold til den norske Ekom-loven er samtykke gitt så lenge innstilinger i nettleseren er satt til å godta informasjonskapsler og det finnes informasjon om bruk av disse på nettsiden.

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres ved å endre innstillingene i nettleseren. På nettvett.no får du hjelp til å administrere informasjonskapsler. 

Sikkert nettsted

Sirkula IKS benytter HTTPS for å sikre våre nettløsninger mot hacking. HTTPS gjør at kommunikasjonen skjer sikkert mellom nettleseren i din datamaskin/mobile enhet og serveren som driver nettstedet.

Brukervennlighet og tilgjengelighet

Resirkula.no er utviklet i overensstemmelse med anerkjente og åpne standarder. Det sikrer at nettstedet presenteres på riktig måte i alle nettlesere som følger standardene.

Sirkula jobber aktivt med å lage mest mulig tilgjengelige og brukervennlige sider. Nettstedet er blant annet utviklet i tråd med krav og råd om universell utforming som Direktoratet for forvaltning og IKT har utformet. Vi følger også WCAG (Web Content Accessibility Guidelines 2.0) krav innen universell utforming, på minimum nivå AA.