1- års jubileum!

Lørdag 13.juni, 2020 åpnet Resirkula sitt tilbud i kretsløpsparken utenfor Hamar og det har vært et suksessfullt første år!
Til tross for pandemi har det vært et suksessfylt oppstartsår hvor vi har reddet ENORME MENGDER med flotte gjenbruksvarer som ellers ville havnet i søpla! 
Det er et stort apparat bak Resirkula:
  • Driftsoperatører på Sirkula sine gjenvinningsstasjoner som veileder kunder til å levere til gjenbruk.
  • Miljøpatruljen på vårt mottak for gjenbruksvarer som sørger for god logistikk for en mengde varer som blir levert hver dag.
  • Og ikke minst butikkdrivere med ansatte som rengjør, reparerer, redesigner og drifter fantastiske handelskonsepter som bidrar til at så mye flere varer går ut i kretsløpet igjen med økt verdi! 
For et år siden åpnet Resirkula med 5 selvstendige butikker og i løpet av året har vi utvidet med et godt Remarked- tilbud i samarbeid med Hamar naturskole, kafeteria Bite'ti som driftes av MjøsAnker, 2 bok-kiosker i samarbeid med Hamar frivillingsentral og Ikea Ringsaker, ny eier av butikk-konseptet Piruett og det nye butikk-konseptet Resport & Fritid, samt UFF x Resirkula på Torghjørnet i Hamar!
Vi kunne ikke vært mer fornøyd med oppstartsåret og gleder oss masse til veien videre!
En stor takk til butikkdriverne som har villet satse på dette og ikke minst til alle dere kunder som leverer til gjenbruk og velger å kjøpe brukt, få ting reparert og redesignet!  
Hjertelig velkommen til oss igjen, vi satser på videre suksess!