Gavekort

Gavekort = den beste gaven!

Kjøp gavekort her

 Hva er vel bedre enn å kunne gi bort en miljøvennlig gave og la mottaker selv velge hva det skal være?

Med Resirkula sitt gavekort kan mottaker velge fra et bredt sortiment av gjenbruksprodukter og tjenester fra de ulike butikk-konseptene som er del av Resirkula. 

Gavekortet er den perfekte gaven til den som ønsker å ha et miljøvennlig forbruk, og samtidig få produkter og tjenester av høy kvalitet.

Hvor kan gavekortet brukes? 

Resikulas gavekort kan brukes i alle seks butikker på Resirkula i kretsløpsparken, både på varer og reparasjonstjenester. Gavekortet kan også brukes i kafeen Bite'ti kafeteria og på UFF secondhand i Hamar sentrum. Les mer om de ulike konseptene her:

Gavkortet kan ikke brukes i Remarked, bokcontaaineren på Resirkula, bokkiosken på Maxi eller i Sy-den. Her kan man kun betale med vipps.

Gavekortet er digitalt og kommer på epost med en QR-kode. Koden benyttes som betalingsmiddel. Gavekortet kan enten sendes på e-post, eller printes ut og gis som en fysisk gave. 

Gi dine ansatte en bærekraftig julegave! 

Mange bedrifter ønsker å gi sine ansatte en påskjønnelse før jul, og hva er vel ikke bedre enn et bærekraftig gavekort på norges første ombrukskjøpesenter hvor mottakeren selv kan velge hva det skal være? 

Kjøp gavekort her

Ønsker du å bestille gavekort til dine ansatte og få tilsendt faktura? Send oss en bestilling på epost til resirkula@sirkula.no

Gavekortet er digitalt og kommer på epost med en QR-kode. Koden benyttes som betalingsmiddel. Skal gavekortet gis bort kan du enten sende den på e-post, eller printe den ut og gi den som en fysisk gave.