Grønne Saker

Grønne saker er en bruktbutikk helt utenom det vanlige. Butikkens interiørutstillinger tar deg med til vakre steder du ikke visste fantes.

Her kombineres for eksempel klassisk vakre gjenstander i krystall og porselen med rustikke og overraskende elementer som tomme granathylser(!) og jerrykanner. Hos oss får du også kjøpt lettstelte og stilige grønne planter. Vi hjelper deg med å innrede på en grønnere og mer bærekraftig måte.

Foto: Borja Lopez Diaz

Klassisk vintage interiør og retro-møbler

Hos oss får du inspirasjon til hvordan du kan innrede rommene dine med leken vintage-sjarm.

Retro-møbler

Grønne saker selger solide, brukte møbler som er laget for å vare. Mange av produktene er for eksempel laget i heltre. Hos oss kand du kjøpe vakre møbler fra flere tidsperioder, blant annet:

  • Rokokko-møbler
  • 60-talls retro møbler
  • 80-talls klassikere
  • Nyere tidløse møbler

Vi har både spisestuemøbler og retro sofaer -og lenestoler til stua. I tillegg du kjøpe kommoder, skap og skatoller i klassisk stil.

Foto: Lise Skjæraasen

Glass og servise

Hos oss kan velge fra et stort utvalg av stilig glasstøy og servise. Vi har glass og boller i krystall, klassiske porselensserviser og retro glass og fat i herlig, farget glass.

Pyntegjenstander og dekor

Vi har unike retrogjenstander fra flere tidsepoker som bilder og malerier, tre-dyr, messinglysestaker, utstoppede dyr, flettekurver og mye mer. Sortimentet fornyes stadig og tilpasses etter sesongene.

Planter og hage

Grønne saker kombinerer brukte vintage varer med salg av planter. Her får du tips til hvordan du kan kombinere planter med retro-gjenstander og dekor, både inne og ute.

Foto: Lise Skjæraasen

Grønne planter og potter

Vi har et bredt utvalg av dekorative og lettstelte grønne planter og sukkulenter. Hos oss får du kjøpt holdbare og stilige planter som blant annet Monstera og Strelitzia. Vi har også et stort utvalg av brukte potter og potteskjulere i ulike farger og stiler.

Hageutstyr og hagemøbler

Besøk vår utendørsavdeling med inspirasjon til hagen. Her finner du hageredskaper, potter, kasser og rustikke dekorelementer til hagen. I tillegg selger vi gamle glassvinduer til drivhus og plantekasser. Her har vi også et stort utvalg av brukte hagemøbler, som: bord, klappstoler, tremøblement, solsenger og parasoller.

Smellvakker bordpynt

Grønne saker viser deg hvordan du kan dekke festbord på en kreativ og vakker måte. Hos oss kan du få inspirasjon til borddekking for konfirmasjon, dåp, bryllup, julemiddagen og andre festlige anledninger.

Foto: Grønne saker og Mathilde Nicoline Bergersen

Vi kombinerer planter og blomster med smakfulle gjenbruksgjenstander -og serviser, og matcher det med lekre servietter og stearinlys. Med nye og overraskende kombinasjoner viser vi deg hvordan du kan lage stilige og sjarmerende festbord som skiller seg ut i mengden.

Kom og se våre utstillinger og spør oss gjerne om råd.

Redesign og gaver

Grønne saker leker seg også med redesign. Vi lager nye spennende kreasjoner hvor vi kombinerer planter og blomster med ombruksgjenstander.

De unike og stilfulle kombinasjonene vil få deg til å smile. Her kan du finne gaver til enhver anledning.

Foto: Grønne saker

Inkluderende arbeidsplass

Grønne saker er en arbeidsplass for mennesker som trenger tilrettelegging for å stå i jobb. Vi tror at å være i jobb gir økt livsglede, og at alle må få en sjanse til å lykkes i arbeidslivet. Du kan lese mer om dette på Mjøsankers sider.

Grønne saker er Hamars egen vintage-oase. Kom og besøk vårt lille univers av brukte retro-skatter og grønne planter.

Kontakt

Tlf: 415 35 555
Facebook
Instagram