Gjenbruksbutikker og servering

Resirkulas bruktbutikk-senter ved Hamar består av seks selvstendige gjenbruksbutikker og en kafé. Alle butikkene baserer sitt sortiment på brukte varer som kommer inn på gjenvinningsstasjonen. De fleste tilbyr også reparasjons -eller redesigntjenester. I tillegg har Resirkula sin egen systue, Sy-den, som er samlokalisert med UFF second hand i Hamar sentrum. Velg brukt i stedet for nytt og bidra til å redusere samfunnets klima- og miljøfotavtrykk!

Re:elektro selger alt av elektroniske produkter og tilbyr service og reparasjon. Re:elektro motor og verktøy selger verktøy og renoverte gressklippere. Grønne saker er en chic interiørbutikk som også selger planter og hageutstyr. Melkespannet er en interiørbutikk med landlig stil som også tilbyr redesignede møbler. Resport og fritid selger alt av sportsutstyr og tilbyr sykkel- og skiservice. Lille karusell er en fargerik lekebutikk som også selger barneutstyr og barnevogner. Bite’ti kafeteria er kjøpesenterets egen kafe som tilbyr deilige kaker og lunsjretter.

I tillegg har Resirkula sin egen systue, Sy-den, som er samlokalisert med UFF second hand i Hamar sentrum, hvor du kan leie symaskiner og kjøpe ombrukstekstiler.

Hvordan kommer du deg til butikkene? 

Kretsløpsparken består av en gjenvinningsstasjon, samt et besøkssenter med butikker. For å komme til butikkene må du ta til høyre fra Arnkvernvegen hvor det er skiltet til "biogass fyllestasjon" og følge veien opp til bygget med Resirkula-skilt. Her kan du parkere bil eller sykkel. Det er ikke nødvendig å kjøre gjennom gjenvinningsstasjonen for å komme til butikkene.