Gjenbruksbutikker og servering

Resirkulas bruktbutikk-senter ved Hamar består av seks selvstendige gjenbruksbutikker og en kafé. Alle butikkene baserer sitt sortiment på brukte varer som kommer inn på gjenvinningsstasjonen. De fleste tilbyr også reparasjons -eller redesigntjenester. I tillegg har Resirkula sin egen systue, Sy-den, som er samlokalisert med UFF second hand i Hamar sentrum. Velg brukt i stedet for nytt og bidra til å redusere samfunnets klima- og miljøfotavtrykk!

Re:elektro selger alt av elektroniske produkter og tilbyr service og reparasjon. Re:elektro motor og verktøy selger verktøy og renoverte gressklippere. Grønne saker er en chic interiørbutikk som også selger planter og hageutstyr. Melkespannet er en interiørbutikk med landlig stil som også tilbyr redesignede møbler. Resport og fritid selger alt av sportsutstyr og tilbyr sykkel- og skiservice. Kirppis kids er en fargerik lekebutikk som også selger barneutstyr og barnevogner. Her kan du også booke stand og selge dine egne leker og barneutstyr. Bite’ti kafeteria er kjøpesenterets egen kafe som tilbyr deilige kaker og lunsjretter.

I tillegg har Resirkula sin egen systue, Sy-den, som er samlokalisert med UFF second hand i Hamar sentrum, hvor du kan leie symaskiner og kjøpe ombrukstekstiler.