Re:Elektro Motor og verktøy

Hos oss får du kjøpt brukt verktøy til byggeprosjekter og hagearbeid. Alle varer er sett over eller satt i stand av fagpersoner.

Det er smart og mer bærekraftig å handle brukt. Hos oss får du fine produkter til en god pris, og du bidrar til å redusere overforbruket ved å handle brukt.

Foto: Maria Sætersdal Remøe

Hagearbeid

Vår reparatør setter i stand brukte motor-gressklippere for salg. Hos oss får du kjøpt kvalitets-klippere fra produsenter som Husqvarna, Stiga og Honda. Vi har også elektriske klippere og snøfresere.

Vi har et godt utvalg av annet verktøy til hagearbeidet. Her tilbyr vi blant annet kantklippere, løvblåsere og elektriske hekkesakser. Utvalget vil variere.

Verktøy og utstyr til hjemmet

Har du et byggeprosjekt hjemme eller på hytta har vi det du trenger av verktøy. Vi selger standardverktøy som: driller, sirkelsager, stikksager og vinkelslipere. Du får også kjøpt kasser og verktøyetuier hos oss.

I tillegg har vi brukt verktøy til vedlikehold av hus og bil, som poleringsmaskiner og høytrykksspylere. Vi har også aggregater i ulike størrelser.

Alle varer som selges er gjennomgått av fagpersoner og er testet/fikset før salg. Vi tilbyr dessverre ikke service på gressklippere og annet verktøy fra kunder per i dag.

Velkommen til oss!

Kontakt

Tlf: 911 14 454
E-post: kundeservice@reelektro.no
Facebook
Instagram