Resport og fritid

Resport og Fritid har på kort tid blitt en av Hamars større sportsbutikker, og suksessoppskriften er at vi kun selger kvalitetssikret brukt utstyr.

resportFoto: Lise Skjæraasen

Alle varene er gjennomgått og rengjorte slik at du kan gjøre et trygt bruktkjøp. Erfarne medarbeidere hjelper deg med å velge rett utstyr, sommer som vinter. Ved å handle hos oss bidrar du til et mer bærekraftig forbruk.

Sykkelverksted, skiprepp og skøyteslip 

Vi har erfarne fagfolk som tar seg av nødvendig vedlikehold og klargjøring for sesongen. Dette inkluderer sykkel- og skiservice i tillegg til sliping av skøyter. Ta med ditt utstyr til oss, så gjør vi det klart til sesongen.


Foto: Mathilde Nicoline Bergersen og Borja Lopez Diaz

Vinterutstyr 

I vintersesongen er butikken fylt opp med utstyr til vinterens aktiviteter. Her får du ski til alle formål:

 • langrenn
 • barneski
 • fjellski
 • slalom/alpint
 • snowboard

Tur- og treningsski 

Skal du opp i åsa på ski, kan du velge fra et bredt utvalg av både tur- og treningsski. Erfarne medarbeidere hjelper deg med å velge rett utstyr. Vi har også et stort utvalg av sko og skistaver.

Foto: Resport og Hermann Sæther

Barneski

Her får du barneski i alle størrelser, fra knøtteski til gode langrennsski for tenåringen. Her finner du også alle størrelser i skisko og staver. Har skiene og skiskoa blitt for små til ungene, er dette virkelig et sted du bør sjekke ut.

Slalom og alpint

Resport og fritid har slalom- og alpinutstyr til hele familien. Her får du slalomski til barn, lekne twin tip-ski og lettkjørte alpinski til bakken. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig lengde på slalomski til barn og voksne. Alle slalomski er glidet og preparert slik at du kan dra rett ut i bakken. Vi har også et stort utvalg av slalomsko, staver og hjelmer.

Lek i akebakken

Resport og Fritid har kanskje distriktets beste utvalg av akebrett og kjelker! Vil du ta med barna ut å ake, kan du velge mellom alt fra rumpeakebrett, ufoer, Stiga rattkjelker, snowkicks og gamle meiekjelker.

Foto: Resport

Snowboard og snowboardsko 

Liker du bedre å skli på fjøl, har Resport et stort utvalg av snowboard. Her finner du snowboard til barna og deg selv. Ta turen og finn et snowboard-design du liker fra produsenter som Burton, K2, Nitro og Ride. Her finner du også snowboardsko i alle størrelser.

Skøyter og hockey-utstyr 

Resport har en stor skøyteavdeling med skøyter til barn, regulerbare skøyter, hockeyskøyter, kunstløpsskøyter og turskøyter. Her er det lett å finne noe som passer, når skøytene er blitt for trange. I tillegg finner du det du trenger av hjelmer, hockeykøller og hockeyutstyr. Her får du også slipt skøytene av fagfolk mens du venter.

Sommerutstyr

Her finner du det du trenger til aktiviteter i sommerhalvåret, enten det er sykler, utstyr til friluftsliv eller treningsapparater.

Sykkel

I sommersesongen er Resport og Fritid store på sykler. Brukte sykler av alle typer settes i stand og gjennomgås før de selges. Her finner du sykler til alle aktiviteter:

 • hybrid
 • terreng (fulldempet og halvdempet sykkel)
 • barnesykkel
 • bysykler
 • landevei/racing
 • el-sykler

Foto: Resport

Resport og Fritid har en stor avdeling med barnesykler. Her har du alt fra enkle sykler til barn som skal lære seg å sykle til kvalitets barnesykler til både sjuåringen og tolvåringen.

På sykkelverkstedet kan du ta vårpreppen, få byttet deler og lagt om til vinter/sommerdekk. Her får du valget mellom å bruke brukte eller nye deler, og dermed muligheten til å gi brukte kvalitetsdeler nytt liv til en rabattert pris.

Camping, friluftsliv og sport

På sommeren finner du et godt utvalg til friluftsliv og camping. Du får tursekkker, telt, primuser, soveposer, fiskeutstyr, strandleker og mye mer.

Vi har også et stort utvalg av utstyr til de fleste sommeraktiviteter som badminton, tennis, skateboard og rulleskøyter. Kom også å se vårt utvalg av brukte golfkøller og golfbager.

Foto: Resport

Treningsutstyr

Resport og Fritid har også en avdeling med treningsutstyr og treningsapparater. Her finner du gode tilbud på blant annet tredemøller, treningssykler, stepmaskiner, styrkeapparater og manualer.

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne turen innom for å kikke, for butikken er full av sports- og fritidsutstyr. Her møter du bare erfarne og blide medarbeidere.

Kontakt

E-post: resport.og.fritid@gmail.com 
Facebook
Instagram