Melkespannet kalkmaling & redesign

Melkespannet er en brukt- og vintagebutikk med shabby chic interiør og interiør i landlig stil, samt kjøkkenutstyr. Her får du også unike redesignede møbler og miljøvennlige kalkmalingsprodukter til fornyelse av møbler, gjenstander og rom. Kom innom oss og bli inspirert til å innrede på en mer bærekraftig måte!

Foto: Lise Skjæraasen

Retro interiør og kjøkkenutstyr

Det er en opplevelse å besøke Melkespannet. Butikken tar deg med tilbake til bestemors hus med både bonderomantisk -og retro interiør til både stue og kjøkken. Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan skape et nostalgisk miljø hjemme. 

Landlig interiør

Melkespannet har et bredt utvalg av vintage møbler og gjenstander i landlig stil. Her får du gode møbler fra forskjellige tidsperioder, som:

  • Kommoder
  • Skatoller
  • Skap
  • Retro stoler
  • Kjøkkenbord og kjøkkenstoler
  • lintøyskap

Foto: Melkespannet og Borja Lopez Diaz

Vi har både gamle skatter og nyere møbler. Her kan du blant annet finne hundre år gamle antikke tremøbler, respatex bord og stålrørsstoler fra 60-tallet og nyere tidløse kvalitetsmøbler.

Hos oss kan du også et fyldig utvalg pyntegjenstander fra ulike tidsperioder, alt fra antikke redskaper til kakebokser fra 70-tallet.

Kjøkkenutstyr, glass og porselen

Vi har et stort utvalg av bruksvarer til kjøkkenet. Her finner du alt av kjøkkenredskaper, bestikk, glass, tallerkener og norgesglass. Vi har også serviser og vintageskatter fra kjente norske produsenter som:

  • Porsgrund porselen
  • Egersund fayance
  • Figgjo
  • Stavangerflint

Foto: Melkespannet og Borja Lopez Diaz

Melkespannet har alt du trenger for en retro kjøkken-look med både bruksgjenstander og gjenstander til dekor.

Kalkmaling

Hos oss kan du kjøpe kvalitetsprodukter fra Nordic chic kalkmaling, Redesign with Prima og Artisan Enhancement dekorprodukter til kreativ fornyelse av dine rom, møbler og gjenstander. Kalkmalingen er et miljøsertifisert produkt som er luktfritt og helt uten plast. Den er også godkjent for barnerom.

Kalkmalingen består blant annet av leire, mineraler og kalk. Til forskjell fra mange andre malinger, som er tette som plast, er kalkmalingen diffusjonsåpen. Det vil si at den «puster» og kan regulere fuktigheten i et rom. Diffusjonsåpne vegger -og maling opptar og avgir fukt ved behov, noe som skaper et godt innemiljø.

Foto: Melkespannet og Lise Skjæraasen

Redesign

Melkespannet selger unike redesignede gamle møbler som er laget med glede og kreativt overskudd. Med kalkmaling og dekor kan vi for eksempel et gulnet tre-skap til å skinne på nytt med rustikk, farget patina og vakker dekorering. Det er bare fantasien som setter grenser. Hos oss kan du blant annet kjøpe redesignede skap og kommoder.

Vi hjelper deg også med å komme i gang med dine redesign-ideer. Kalkmaling er for eksempel et meget godt utgangspunkt for å skape alle typer teksturer og uttrykk. Kalkmalingen kan brukes på alt fra møbler, murvegger, treflater, tekstiler, metall og plast. Vi hjelper deg gjerne med tips til teknikker og dekor.  

Kontakt

Tlf: 926 43 298
E-post: jeanette@melkespannet.no
Facebook
Instagram