UFF x Resirkula: Redesign og gjenbruk av klær

En unik butikk som samlokaliserer salg av second- hand klær med utleie av symaskiner. I våre lokaler kan du shoppe gjenbruksklær fra UFF second- hand for deretter å sette deg ned for å sy og redesigne ved en av våre sy-stasjoner i Sy-den. Etter hvert vil du også kunne delta på ulike sy-kurs. I butikken Stitsj som ligger vegg i vegg selges dessuten stoffer, garn og massevis av sytilbehør - så på Torghjørnet i Hamar kan du nå finne alt du behøver for ditt syprosjekt på samme sted!

Book sy-stasjon hos Resirkula Sy-den

Våre lokaler består altså av to deler: UFF sin gjenbruksbutikk for klær og Resirkula sin selvbetjente systue som vi kaller Sy-den. I Sy-den har vi 8 sy-stasjoner som er tilgjengelig for leie. Booking og betaling av sy-stasjon gjøres her på nettsiden (se knapp under) og stasjonene kan bookes opptil 2 uker i forkant. Du kan gjerne ha med deg plagg og stoff hjemmefra eller finne deg noe i butikken. Sy-den er selvbetjent område, men dersom du skulle få problemer med maskinen hjelper betjeningen i Uff-butikken deg. 

Book systasjon 

Kurs hos Resirkula Sy-den

I våre lokaler vil vi arrangere forskjellige type sy- og redesignkurs med ulik vanskelighetsgrad og ulike kursholdere. Vi arrangerte første kurs i juni 2021 og det vil komme flere til høsten.

Praktisk informasjon om Resirkula Sy-den

For å kunne sy på våre maskiner må du booke tid og betale online i forkant. Når du kommer til butikken kan du vise frem bekreftelsen for booking som du får tilsendt på mail. Stasjonene er selvbetjent, så det er fint om du har litt kunnskap fra før i å bruke symaskin. Etterhvert vil vi tilby kurs i ulik vanskelighetsgrad og se på muligheten for å ha faste tider med veiledere til stede. Du kan si ifra til ansatte som jobber i UFF butikken hvis du har problemer med maskinen.

Priser for booking av sy-stasjoner

Minstetid for booking er 30 min og max tid er 3 timer. Vi opererer med en oppstartspris på 60kr for første halvtime, og deretter koster det 15kr per kvarter/30kr per halvtime. Dette er fordi basisutstyr som nål og tråd er inkludert i leien. 

Priser
PRISER
Tid Pris
30min 60kr
1 time 90kr
1 time 30 min 120kr
2 timer 150kr
2 timer 30 min 180kr
3 timer 210kr

 

Hva er inkludert i prisen?

- Brukervennlig elektrisk symaskin 
- Vi har også 2 stasjoner som inkluderer overlock- maskin (spesifisert i booking)
- Stort målebord med skjærebrett
- Universalnåler, jerseynåler og jeansnåler
- Sytråd i hvitt, svart og grått
- Målebånd
- Knappenåler
- Ekstra spoler
- Sakser
- Rullekniv
- Strykejern og strykebrett
- Skredderkritt
- Pressepute
- Eventuelle restestoffer etter tidligere brukere

Hva må jeg ta med selv når jeg har booket sy-stasjon?

- Egne stoffer eller klær å sy på (eller finn noe i UFF sitt fantastiske utvalg).
- Farget sytråd hvis du ønsker å bruke det.
- Eventuelt annet utstyr du trenger og som vi ikke har til disposisjon (dette kan du sannsynligvis finne hos Stitsj).
- Eventuelt mønster.

Åpningstider UFF second- hand x Resirkula Sy-den

Man- fre: 12-19
Lør: 10-16

Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernråd, så hos oss kan du både handle trygt og slippe kreativiteten løs på våre sy-stasjoner. 

Velkommen til oss! 

logo resirkula syden