Blackfriday-besøk av Anja Bakken Riise!

Lederen i Fremtiden i våre hender besøker Resirkula 25. november kl 12.00

Når: fredag 25. november kl 12.00 -  13.30
Hvor: Resirkula, kretsløpsparken, Holmefaret 16, 2320 Furnes, i Bite'ti Kafeteria

Har du lyst til å gjøre noe miljøvennlig på Black Friday i istedenfor å bidra til enda mer overforbruk? Vi er superglad for å få besøk av lederen i Fremtiden i våre hender, Anja Bakken Riise! I fjor skrev hun boken "Mitt klimaregnskap" og i et halvt år førte hun regnskap over hva hun spiste, hva hun handlet og hvor mye hun reiste, og regnet om alt til CO2-utslipp. Kom og hør Anje dele sine erfaringer på Resirkula.  

Med utgangspunkt i boken vil Anja Bakken Riise snakke om hvordan man kan leve miljøvennlig, og hvilke utfordringer hun ble stående ovenfor.

Det er mulig å leve bærekraftig. Men hva skal til? Kan du spise kjøtt, handle nye klær eller fly til Syden? En gjennomsnittlig nordmann slipper ut 11 tonn CO2 i året. For å nå klimamålene i Parisavtalen må hver og en av oss slippe ut mindre enn 2,5 tonn CO2 innen 2030. Hvordan klarer vi det?

Anja vil snakke om de viktigste tingene du selv kan gjøre for å leve miljøvennlig, og hvordan vi må endre politikken som skaper overforbruk og klimakrise.

 Velkommen til et inspirerende og bevisstgjørende foredrag! 

 

I foredragene på Resirkula får vi besøk av mange ulike aktører som alle belyser ulike måter vi kan leve miljøvennlig på og hvordan vi kan ha et bærekraftig forbruk, være seg klær eller mat.

Torsdag 8. desember får vi spennende besøk av lederen for Geitmyra matkultusenter for barn, som vil snakke om hva matkultur er og hvorfor det er så viktig i dagens samfunn.

Foredragene foregår i kafeen Bite’ti kafeteria, hvor man gjerne kan nyte en kopp kaffe, en deilig lunch eller kake mens man blir både klokere og mer inspirert!

Foredragene passer for alle som er nysgjerrig, vil lære mer og bli inspirert! Arrangementet er gratis!

Er du i perm med baby er det bare å ta baby med!