Bok-kiosk på Maxi

Fra 8.sept kan du finne et bredt utvalg brukte bøker i vår nye bok-kiosk i 1.etg på Maxi storsenter.

Kjøp brukte bøker

Ved vårt mottak for ombruksvarer, som ligger på gjenvinningsstasjonen i kretsløpsparken, blir det levert inn mengder av flotte bøker. Her får vi inn alt fra nyere krimbøker til barnebok-klassikere og hobbybøker. Vårt ønske er at så mange som mulig av disse bøkene skal få en ny leser. Derfor åpner vi nå en til bok-kiosk på Maxi storsenter, i tillegg til den vi allerede har utenfor Resirkula-senteret i kretsløpsparken. 

1 bok for 1 kr

I vår bok-kiosk koster det kun 1 krone for en bok og du kan ta med deg så mange bøker du ønsker. Vi fyller på med nytt utvalg hver uke. Siden dette er en ubemannet bok-kiosk betaler du ved å vippse den samlede summen til vårt vipps nr #518680. Vi anbefaler å ha med et bærenett hvis du tror du kan finne mange bøker. Vi har dessverre ikke dette tilgengelig. 

Åpningstider

Bok-kiosken åpner torsdag 8.september, 2022. Den befinner seg i 1.etg av senteret, rett ovenfor Princess. Bok-kiosken har samme åpningstider som de øvrige butikkene på senteret:

Mandag- fredag, 10-21
Lørdag, 10-18

Hva gjør man med gamle bøker? 

Har du bøker som du ikke ønsker å ha lenger? Tenk miljøvennlig og lever disse til ombruk på Sirkula sitt ombruksmottak på gjenvinningsstasjonen i kretsløpsparken. Her tar vi imot alle bøker foruten pocket-bøker (disse kan gjenvinnes som papir) og eldre oppslagsverk. Bøker kan dessverre ikke leveres til gjenbruk i våre bok-kiosker. Se åpningstider for gjenvinningsstasjon i kretsløpsparken her.