Hos oss finner du miljøvennlige gaver

Visste du at få minutter utenfor Hamar sentrum ligger det et kjøpesenter der du kan finne bærekraftige gaver i alle prisklasser?

Vi har samlet våre beste gavetips til deg som er opptatt av gjenbruk og redesign, og som syns det kan være vanskelig å finne gave til den som har alt.

Ombruk og gjenbruk kan være fine gaver
Våre gjenbruksbutikker i Kretsløpsparken på Gålåsholmen er fulle av flotte, personlige gaver med mening. I bruktbutikkene på gjenvinningsstasjonen finner du brukte gaver for enhver smak til hele familien.

Piruett redesignet stettfat til julekakene

 

 

 

Resirkula er et gjenbruks-konsept som består av flere bruktbutikker med hvert sitt fokusområde og sortiment. I våre temabutikker finner du både flotte venninnegaver, og unike gaver til foreldre og besteforeldre som har alt. Kanskje finner du noe som vekker gamle minner?

 

Vi opplever at stadig flere ønsker en mer bærekraftig utvikling og blir glad for å finne spesielle og miljøvennlige gaver å gi bort. Her finner du oversikt over Kretsløpsparken sine butikker.

Gavetips til hele familien
Er du usikker på hva du skal kjøpe i bursdagsgaver eller annet, så har vi gode gavetips både til han og henne, og ikke minst flotte gaver til barna. Barn vokser fort og har mange og skiftende interesser i løpet av en oppvekst. Derfor kan det for eksempel være fint å kjøpe pent brukt sportsutstyr for både sommer- og vintersesongen. Blant annet har vi flotte ski og skøyter i flere lengder og størrelser hos Resport og fritid. Du kan også gi gavekort på enten ting eller tjenester som sykkel- og skiservice. 

Resport og fritid sliper skøytene dine

 

 

 

 

Hos Resport og fritid kan du også finne gavetips til friluftsfolk eller gavetips til den sporty.

 

 

Billige gaver og gaver med mening

Syns du utgiftene er høye i år og kjenner at dyre gaveønsker blir vanskelig å innfri? Kanskje er det like god gave å få reparert elektronikk som ikke fungerer lenger.

Hos Re:Elektro kan du både få reparert og kjøpe brukt elektronikk. Her finner du gode gaver til husets gamer, ny kaffetrakter til hjemmekontoret eller en ekstra PC-skjerm til en rimelig pris.

 gamingutstyr til en billig penge

Kjenner du noen som er opptatt av design, og stadig på jakt etter gode retro og vintage produkter? Hos våre interiørbutikker kan du finne unike og spesielle ting, som skiller seg ut. Her er det enkelt å finne det perfekte venninnegaven. 

perfekte venninnegaver fra Grønne saker    nydelige vintagesmykker fra Piruett    

unike gaver med sjel fra Melkespannet

Se utvalget til Piruett som har spesialisert seg på vintage, retro og secondhand interiør.

Grønne Saker er en livsstilsbutikk med gjenbruksprofil, se mer her.

Hos Melkespannet kalkmaling & redesign finner du både redesignede møbler og gjenstander, samt miljømerket kalkmaling, se mer her.

Om du trenger en pause på handleturen foreslår vi en hyggelig stopp med god mat og drikke hos Bite`ti kafeteria.

 

Gaver til under 100 kr

Hos oss kan du også finne flotte gaver til 100 kroner og mindre. Utvalget endrer seg hele tiden, men vi hjelper deg med gavevalget og gir deg tips og råd. Hos oss finner du smarte, nyttige og annerledes gaver som:

 • Brukte bøker
 • Miljøvennlig pynt
 • Vaser
 • Karafler
 • Tekanner
 • Skåler
 • Pynteting
 • Filmer og spill
 • kopper
 • vinglass
 • sports- og fritidsutstyr

 

Miljøvennlige gaver

Vi er glade for at så mange ønsker og bidra til å ta vare på miljøet og er miljøbevisst når de kjøper gaver. Å kjøpe brukte gaver er en god måte å vise miljøengasjement, men også gjøre de rundt deg bevisst på at man ved sine hverdagsvalg kan gjøre noe for klimaet. Ved å være en som tør å gi bort brukte gaver er du en miljøambassadør og kanskje fører det til at flere tør å gjøre det samme. Gjenbruk er viktig for en bærekraftig framtid og vi er stolte av å være Norges første gjenbrukskjøpesenter.

Gave til de som har alt

Vi tør å påstå at i våre butikken kan du finne julegave til hun som har alt eller gave til han som ikke ønsker seg noe. Her kan du også finne gaver til ansatte. Dette kan for eksempel være grønne planter, brukte bøker eller andre interiørskatter. 

Husk at våre butikker holder stengt på mandager. Se åpningstider for butikkene her.

 FOTO: Mathilde Nicoline Bergersen