Kan du sy og reparere klær? Vi søker deg!

UFF x Resirkula Sy-den flytter og vil utvikle og utvide tilbudet vårt!

Sammen med UFF secondhand, flytter vi fra Torghjørnet til nye, lyse og sentrale lokaler i Strandgata 71. I tillegg til drop-in utleie av symaskiner og sykurs, ønsker Resirkula å tilby reparasjon av klær. Vi søker nå DEG som har erfaring med å sy og reparere klær og tekstiler og som ønsker å starte en business ut av dette.

Klær og kles(over)forbruk er en klimaversting i Norge, og i gjennomsnittet kaster hver normann 15 kg klær i året. Mange klær kastes fordi man selv ikke kan reparere eller ikke vet om steder å få det reparert. Dette ønsker vi å gjøre noe med! Reparasjon er heldigvis på vei inn igjen i folks bevissthet, og kurs innen synlig reparasjon trender og folk blir til stadighet mer bevisst egne vaner og ønsker å reparere fremfor å kaste. Resirkula jobber allerede med flere ulike konseptert innen ombruk og reparasjon av interiør, elektronikk og sportsutstyr og ønsker nå å få en reparasjonstjeneste for klær på plass. 

Vi kan tilby fine lokaler med god synlighet i Hamar sentrum til en god pris, og markedsføring gjennom våre kanaler. Du må ha, eller ønske å starte eget foretak og vise til hvordan du ønsker å jobber. Vi ønsker å komme i kontakt med aktuelle kandidater og tar gjerne en uforpliktende prat! Kjenne du deg igjen i dette, eller er nysgjerrig på å vite mer - ta kontakt! Send oss en mail på resirkula@sirkula.no så finner vi tid!

Spre gjerne ordet og benytt oss når tjenesten er på plass!

Vi har laget en liten video-snutt om dette, se her: https://fb.watch/iwsBX99liV/