Reparasjonsverksted med Anja Hekne!

Vi gjentar suksessen! Lær hvordan du får plaggene dine til å vare lenger ved å reparere dem!

Kjøp billett her

Noe av det viktigste vi kan gjøre for miljøet er å senke forbruket vårt. Nå kan du lære deg hvordan du kan få det du allerede har til å vare enda lenger.

Klesdesigner Anja Hekne er medeier og designer bak klesmerket Hekne (hekne.com). 27. oktober inviterer hun i samarbeid med Resirkula til reparasjonsverksted i Sy-den hos UFF x Resirkula på Torghjørnet. Her vil hun gi en innføring i forskjellige teknikker som du kan bruke til å reparere klær. Du vil blant annet få lære hvordan du kjapt kan reparere hull i jeansen din og hvordan du kan stoppe og lappe klær ved bruk av både «usynlige» og dekorative teknikker. Teknikkene du vil lære kan brukes på alt fra raggsokker og ullundertøy til skjorter og bukser. Noe blir for hånd og noe med symaskin. Ingen krav til sømkunnskaper.

Velkommen til en hyggelig og lærerik kveld!

Praktisk: Kurset varer i 3 timer, har plass til 8 deltakere og koster 500kr per deltaker (+billettavgift). Er du mellom 13-21 år og har kulturkort for ungdom? Da får du 20% rabatt på kurset.

Kurset holdes hos UFF x Resirkula på Torghjørnet i Hamar sentrum. Du finner lokalene i 1.etasje.

Deltagere trenger ikke ta med seg noe.

OBS! Kurset gjennomføres med et lite forbehold om at Anja ikke føder før termin i november :) Hvis kurset avlyses refunderes billetter.

 Er du interessert i å leie sy-stasjon i Sy-den utenom kurs? Les mer om vår booking- løsning her.