Sashiko med Anja Hekne

Lær deg å reparere klær med Sashiko og andre dekorative sømteknikker!

Kjøp billett her

Noe av det viktigste vi kan gjøre for miljøet er å senke forbruket vårt. Vil du lære deg hvordan du kan få det du allerede har til å vare enda lenger?

Klesdesigner Anja Hekne er medeier og designer bak klesmerket Hekne (hekne.com). 20. oktober inviterer hun i samarbeid med Resirkula til reparasjonsverksted i Sy-den hos Uff x Resirkula på Torghjørnet. I dette kurset vil hun fokusere på Sashiko og andre dekorative sømteknikker. Sashiko er en tradisjonell, japansk teknikk. Den har blitt brukt i flere århundre for å feste flere lag med tekstiler sammen, hovedsakelig for å gjøre plagg varmere og for å reparere slitte plagg, på en dekorativ måte. Du vil også lære hvordan du kan bruke tradisjonelle teknikker som vevstopp og broderi til å gi reparerte klær et uttrykk som er både dekorativt og moderne. Ingen krav til sømkunnskaper.

Velkommen til en hyggelig og lærerik kveld!

Praktisk: Kurset varer i 3 timer, har plass til 12 deltakere og koster 500kr per deltaker (+billettavgift). Er du mellom 13-21 år og har kulturkort for ungdom? Da får du 20% rabatt på kurset.

Du trenger ikke ha med noe. 

Kurset holdes hos UFF x Resirkula på Torghjørnet i Hamar sentrum. Du finner lokalene i 1.etasje.

Er du interessert i å leie sy-stasjon i Sy-den utenom kurs? Les mer om vår booking- løsning her.

OBS! Kurset gjennomføres med et lite forbehold om at Anja ikke føder før termin i november :) Hvis kurset avlyses refunderes billetter.