Klar til skolestart?

Høst = skolestart! Nytt år, nye muligheter!

Enten man skal begynn i 1., 4. eller 7. klasse er høsten spennende. Man skal møte igjen vennene sine etter ferien og starte med nye oppgaver og utfordringer. Noen trenger kanskje ny sekk til skolestart, eller poden har vokst ut av fotballskoene i løpet av sommeren. Kanskje nytt skoleår betyr at man skal sykle selv til skolen, og at tiden er inne for å skifte bremser, få satt på skjermer eller rett og slett bytte ut sykkelen?

Hos Resirkula får du alt dette! Her er alt vi selger brukt, og varene er gått over, vasket, reparert og satt i stand, slik at alt du kjøper er trygt og i orden!

Resirkula er et kjøpesenter bestående av fem bruktbutikker. Tre interiørbutikker som selger møbler i ulike stilretninger og fra ulike tidsepoker. Fra vintage, retro, rokokko og boneromantisk. Resirkula har også en sport og frititsbutikk som selger et bredt sport og fritidssortiment og en butikk som selger brukt elektronikk. Her finner du alt fra datamaskiner til kjøkkemaskiner.

jente leser

Oppgradere barnerommet

Hos gjenbruksbutikken Piruett kan du oppgradere rommet med nytt skrivebord eller ny stol. Her er det også et godt utvalg lamper til vegg, skrivebord og tak.

Hos Melkespannet kalkmaling og redesign finnes også skrivebord, og dekorerte kommoder og skatoller. Melkespannet fører også kalkmalingsprodukter fra Nordic chic om man selv har lyst til å slippe kreativiteten løs og gi møbler eller vegger et nytt preg for høsten.

I ombruksbutikken Grønne saker selges grønne planter side om side med vintage interiør. Her finner du også en rekke kule bilder til veggene og kurver til oppbevaring.

Hvis poden trenger nytt sportsutstyr til høstens fritidsaktiviteter, er Resport og fritid stedet. Her er det et godt utvalg av sykler, sykkeltilbehør, rulleskøyter og turutstyr. Her kan du også være heldig å finne skolesekk, termos og matboks til skolestart.

Ny skolehverdag krever kanskje også ny PC, laptop eller ekstra skjerm? Hos Re:Elektro får du hjelp! Og har 10-åringen allerede knust skjermen på den nye mobilen, kan den repareres her! Re:Elektro selger også instrumenter og utvalgte bøker og tegneserier.

Og er du her på handletur er det naturlig å skeie ut med en is eller kake i vår hyggelig kafeteria Bite'ti!

Hvorfor kjøpe nytt når du kan kjøpe brukt?

Gå foran som et godt forbilde! Vis ovenfor egne og andres barn og foreldre at det bra å handle brukt! Fremtiden til våre barn avhenger at vi endrer kjøpemønster – og man skal være stolt over at skolesekken er brukt, at sykkelen har blitt reddet fra søpla og at PCen er satt i stand og derfor lever lenger.

Velkommen til en miljøvennlig og fremtidsrettet handel!