Ta bussen til Resirkula få gratis is!

Fire dager i uka går det buss fra Hamar til Resirkula! Kjør grønt!

Endelig!!!!

Resirkula har fått busstopp og fire dager i uken kjører det buss fra Hamar sentrum til Resirkula! Vi har lenge drømt om å få et godt alternativ til de som ikke har bil, og til de som ønsker å kjøre grønnere til og fra Resirkula!

Bussen kan man både bruke om man skal levere noe på gjenvinningsstasjonen i kretsløpsparken eller om man skal handle i våre fem ombruksbutikker på Resirkula. Bussen går tirsdag, torsdag, fredag og lørdag!

Bruk Entur til å sjekke når og hvorfra bussen går! 

Bussbillett gir gratis is

I juni, juli og august tilbyr vi alle som kjører bussen til Resirkula gratis is fra kafeen vår Bite'ti kafeteria

Resirkula - det grønne kjøpesenteret 

Resirkula består av fem ulike og unike gjenbruksbutikker som alle selger varer som er blitt levert inn på gjenvinnigsstasjonen. Alle varene blir sett over, vasket, fikset, evnt repararert eller redesignet før det kommer for salg. Butikkene våre driftes av kommersielle aktører, som alle er ombruksgründere og et godt eksempel på sirkulær økonomi i praksis. 

På Resirkula finner du: 

Re:Elektro, som selger brukt elektronikk, som blant annet platespillere, forsterkere, kjøkkenmaskiner, PC'er, TV'er, instrumenter, lamper og mye mer. Alle varene er blitt testet, slik at du som kunde kan gjøre et sikkert og trygt kjøp. Re:Elektro tilbyr også service av elektronikk, slik at du kan få repararert ødelagte ting du har hjemme, og dermed bruke de lenger. Re:Elektro skifter blant annet mobilskjermer og batteri i både Iphone og Samsung.

Resport og fritid, som selger alt du kan drømme om innen sport og fritidsartikler. I vår og sommerhalvåret fylles butikken med sykler, rulleskøyter, friluftsutstyr som soveposer, primuser, klatreutstyr, fiskeutstyr og golf, og om vinteren bugner butikken over av langrennski, alpinski, snowboard, skøyter og sparker. De tilbyr også service på sykkel og ski, og har ofte en god løsning på det meste!

Grønne saker, en delikat interiørbutikk som kombinerer rokokko-møbler, krystallglass og rustikke oljetønner med grønne planter. Om sommeren har de det du måtte drømme om av hagemøbler, hageredskaper og blomster til bed og potter. 

Melkespannet kalkmaling og redesign, som selger sjarmerende interiør, gjerne redesignet med kalkmaling. Her får du den landlige og bonderomantiske stilen, Norgesglass og slagbenker, rosemalte kister og broderte duker. Melkespannet selger også kalkmalingsprodukter fra Nordic Chic, og holder jevnlig kurs i ulike kalkmalingsteknikker. 

Lille karusell selger leker og barneutstyr og er småbarnsforeldrenes og alle besteforeldres drøm! Her kan du sikre deg bilseter, barnevogner, tripp trapp stoler og alt du kan tenke deg av leker: Lego, duplo, brio, barnebøker, lekebiler og dukkevogner. 

I tillegg har Resirkula Re:Marked som er billigkroken vår. Her kan du finne varer som ikke butikkene selger, til meget rimelige priser!

I tillegg finner du verdens hyggeligste kafe på Resirkula: Bite'ti kafeteria. Dette er det perfekte stedet å spise lunch, de har et godt utvalg av påsmurte rundstykker og baguetter, salater og gjerne dagens varmrett. Er du kaffetørst, har Bite'ti et bredt utvalg av de lekreste kaker, vafler og is! 

Velkommen til en hyggelig og grønn handel - med bussen!