Sy-den-kollektivet

Ikke sy alene! Bli med i Sy-den-kollektivet. Vi har åpent hver torsdag fra 18-21.

Sy-den-kollektivet er perfekt for deg som trenger hjelp med å fullføre et syprosjekt, komme i gang eller bare synes det er stusslig å sy alene. Her kan du ta med deg en venn, skaffe nye og samtidig få hjelp av vår dyktige sy-ekspert Theresa Rogers. Hun er på plass hver torsdag for å hjelpe deg med prosjektene dine og svare på spørsmål du måtte ha – enten du er helt ny på å sy eller har sydd i årevis.

Vi har symaskiner, overlock, et bredt utvalg av gjenbrukstekstiler til salgs, samt te og kaffe. Ta gjerne med egen symaskin hvis du vil!

Sy-den-kollektivet er åpent for både nybegynnere og erfarne hver torsdag fra 7. mars til 20. juni (med unntak av påskeferien, torsdag 28. mars).

Du kan velge å betale for drop-in hver torsdag (kun kr 220,-) eller spare penger og velge vårt Sy-den-abonnement til kr 2025,-. Da er du sikret inngang hver torsdag, og må kun betale et plassgebyr på kr 25,- per gang før du kommer (ikke første gang!), slik at vi vet om vi må koke kaffe til deg!

Det beste av alt – med Sy-den-abonnement kan du bruke Sy-den og våre maskiner så mye du vil i åpningstiden ut juni 2024 – helt gratis.

Så, ta med deg et prosjekt, en venn og sy med Sy-den kollektivet!

Theresa Rogers (bildet under) kom til Norge fra USA i 2022 for å jobbe med søm og design i den lokale filmbransjen. Hun har sydd siden hun var ung og ble formelt utdannet innen spesialisert design ved Fashion Institute of Design and Merchandising i Los Angeles, California. Nå ser hun frem til å dele av sin kunnskap og inspirere enda flere til å sy i Sy-den-kollektivet!

Theresa Rogers er vår syekspert og blir å finne på Sy-den hver torsdag fremover

 

Meld deg på nå:

 

🎫 TORSDAG 4. APRIL >>

🎫 TORSDAG 11. APRIL >>

🎫 TORSDAG 18. APRIL >>

🎫 TORSDAG 25. APRIL >>

🎫 TORSDAG 2. MAI >>

🎫 TORSDAG 9. MAI >>

🎫 TORSDAG 16. MAI >>

🎫 TORSDAG 23. MAI >>

🎫 TORSDAG 30. MAI >>

🎫 TORSDAG 6. JUNI >>

🎫 TORSDAG 13. JUNI >>

🎫 TORSDAG 20. JUNI >>