Julemarked på Resirkula

Lørdag 2. desember fra kl 10-15!

Endelig er tiden inne! Det er på tide med årets hyggeligste og mest miljøvennlige julemarked. Det skjer på Resirkula lørdag 2. desember kl 10-15. 

Tenk bærekraft til jul

Butikkene våre Resport og fritid, Grønne saker, Melkespannet kalkmaling og redesign, Re:elektro, Re:elektro motor og verktøy og Lille karusell har pyntet butikkene til jul og byr på miljøvennlige gaver å legge under treet. På Resirkula selger vi bare brukt, 100% gjenbruk. Varene er levert inn i ombruksmottaket i kretsløpsparken og blitt sett over og rengjort, testet og kanskje reparert eller redesignet før det kommer for salg. Uten våre fantastiske butikker hadde varene endt sine dager som avfall, men i stedet kan de ende under juletrær i det ganske land! Det er fantastisk! 

Spennende juleaktiviteter

Ute på torget får vi besøk av Geitmyra matkultursenter for barn som skal steke pepperkaker og luccekatter på bål. Sammen med Hamar naturskole kan du spikke din helt egen julenisse, som kanskje kan ende opp som julegave? 

I år kommer Tangen mandskor og synger julen inn, og Vang skolekorps blåser liv i leiren. En pianist fra Toneheim folkehøgskole spiller lekre juletoner på flygelet gjennom hele dagen.

Jonas Cadena lærer deg å lage freshe og kule pop-up julekort. 

Julemarkedet til Resirkula er helt gratis og passer for alle! 

Ønsketre fra Røde kors

Nytt av i år har vi Ønsketreet til Røde kors hos oss. Her kan du glede noen som virkelig trenger det. Formålet med ønsketreet er å glede barn som lever under økonomisk vanskelige kår. Barn skal glede seg til jul og ha forhåpninger om gaver under treet. Slik er det ikke for alle. Vi håper på mange gavmilde mennesker oppsøker ønsketreet og oppfyller et gaveønske. Målet er at alle ønskene skal bli oppfylt. Treet er fylt med røde hjerter, som alle utgjør et ønske. Hos Resirkula kjøper man et gavekort i gave, slik at mottakeren selv kan plukke ut gaven. 

Gavekort

Synes du det er vanskelig å vite hva du skal kjøpe, kan du kjøpe et gavekort som kan benyttes i alle våre butikker. Da kan mottaker selv velge hva den vil ha, og sannsynligheten for gaven blir brukt og faller i smak er større! 

Å kjøpe brukt er bra for miljøet, og bra for lommeboka!

 

Vi ønkser alle god grønn jul!