Sy-den, kids!

9 år eller eldre og lyst til å sy? Bli på «Sy-den, kids!» og lær av vår sy-ekspert Theresa!
På Sy-den, kids! kan barn fra 9 år prøve seg foran symaskina i vår fine systue Sy-den i Hamar sentrum hver andre lørdag i måneden fremover. Vår fantastiske sy-ekspert, Theresa, tar med seg et nytt, spennende syprosjekt på nybegynner-nivå for hver gang, som barna får mulighet til å fullføre i løpet av dagen.

Sy-den, kids! åpner første gang lørdag 9. mars (kl 11-14) og skjer hver andre lørdag i måneden fremover til samme tid. Du bestemmer selv hvilken lørdag du vil bli med.

Barn med grunnleggende kunnskap om bruk av symaskin kan komme på egenhånd, hvis de vil. Har barnet aldri brukt symaskin før, anbefaler vi at en voksen, eller f.eks. et eldre søsken, deltar sammen barnet.


Sted: Sy-den, Strandgata 71, Hamar
Dato: Lørdager - 09.03 / 13.04 / 11.05 / 08.06
Tid: kl 11 - 14
Alder: 9 år+
Lærer: Theresa Rogers
Pris: 275,- pr gang (eks avg)
Antall plasser: Maks 10 pr gang

 

Meld deg på: 

🎫 Lørdag 9. mars >>

🎫 Lørdag 13. april >>

🎫 Lørdag 11. mai >>

🎫 Lørdag 8. juni >>

 

Bli med på Sy-den, kids!

Theresa Rogers kom til Norge fra USA i 2022 for å jobbe med søm og design i den lokale filmbransjen. Hun har sydd siden hun var ung og ble formelt utdannet innen spesialisert design ved Fashion Institute of Design and Merchandising i Los Angeles, California. Nå ser hun frem til å dele av sin kunnskap og inspirere enda flere til å sy i Sy-den, kids! 

 

Theresa hoster også syfelleskapet"Sy-den-kollektivet"hver torsdag i Sy-den.

Finn ut mer om kurset her >>